2016年9月30日 星期五

素食旅遊必備資訊(丹麥文版)出國吃素再也沒煩惱∼歡迎轉發,功德無量

慈悲有情


你有旅遊時,因飲食無法提供「素食服務」或「吃到肉」的困擾嗎?
 不論你什麼原因吃素,大乘定香精舍 整理這份素食旅遊必備資訊,並翻譯成多國語言,以方便你旅遊前讓食宿的飯店、旅行社、餐廳、航空公司、或是你的導遊,讓他們了解你素食的需求,既是自利也是利他,讓後來的素食者也有素食可以吃。
 以下除「繁體中文」之素食說明外,更翻譯成英、法、日、簡体中文等語言,其他國語言持續增列中......
素食者旅遊必備資訊~

  

下載多國語言素食說明PDF
https://goo.gl/cD1kdA

(丹麥文版)



Essentiel Ernæringsoplysning for vegetarske rejesende

Vegetarisk kost er et verdens fænomen, en moderne New Wave. Flere of flere mennesker vælger at leve vegetarisk af forskellige grunde. Nogle gør det af religiøse grunde, nogle af helbredsårsager eller af miljøhensyn eller af respekt for andre levende væsner. Folk ændrer deres madvaner og vælger at leve vegetarisk.  Hotel- og resturationsbranchen yder allerede verdens bedste overnatnings- og forplejningsservice og bør derfor også tage hensyn til behovet for en vegetarisk diæt.

I og med at en vegetarisk livsstil bliver mere og mere populær i hverdagen, tilbydes gæster et stigende antal muligheder, hvad angår en vegetariske diæt. For at imødekomme gæsternes ønsker og leve op til et godt serviceniveau, bør hotel- og resturationsbranchen tilbyde et bredere udvalg af vegetariske retter.

1.   Vegan / Fuldt vegetarisk (løgfri):
Disse måltider inderholder INGEN af nedenstående: kød fra dyr, skaldyr, æg, mælkeprodukter og produkter hvori mælk indgår, ingen løgprodukter, såsom løg, hvidløg, skalotte, porrer eller purløg og andre krydderier. Dette kaldes også for buddhistisk vegetarianisme.
Tilhængere af andre religiøse retninger og folk, som mediterer, lever også løgfrit.

2.   Ovo-vegetariske retter
Disse vegetariske retter indeholder alle typer grøntsager og æg. De indeholder INGEN produkter fremstillet med mælk.

3.   Laktose-vegetariske retter
Disse retter indeholder alle typer grøntsager og mælk. De indeholder IKKE æg eller æggeprodukter,

4.   Laktose- og ovo-vegetariske retter
Denne type vegetariske retter kan indeholde både æg- og mælkeprodukter. De indeholder HVERKEN kød ELLER fisk/skaldyr af nogen art.

5.   Ren vegetarisk / Fuldt vegetarisk
Denne type retter er tilsat alle typer grøntsager, inklusive løg-produkter, såsom løg, hvidløg, skalotte samt porrer og purløg og lign. De kan også indeholde ægge- og mælkeprodukter. De indeholder IKKE nogen form for kød eller fisk/skaldyr
At udvise respekt for vegetaren og råvarerne indebærer at vegetaren skal ydes samme service som ikke-vegetarer, og ikke tilbydes mindre eller særlig service.

1.   Ved håndtering af gryder, skærebræt, knive, og fade bør det tilses at disse holdes adskilt fra kød-produkter, for at sikre mod sammenblanding.
2.   Angiv om retten indeholder æg og mælk. Dette imødegår ofte stillede spørgsmål.
3.   Angiv tydeligt en ”vegetarisk afdeling” ved skiltning i forbindelse med buffet af hensyn til gæsterne.

Informer om muligheden for vegetarisk service på virksomhedens hjemmeside for at yde en bedre kundeservice og bedre valgmuligheder.


Find simple og lækre vegetariske opskrifter på